Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bowling De Griethse Poort in Zevenaar. (foto: Dennis Daamen)
Bowling De Griethse Poort in Zevenaar. (foto: Dennis Daamen) (Foto: Dennis Daamen)

Kent u Max Vitaal nog niet?

ZEVENAAR - Iedereen is natuurlijk al lang bekend met Sjors Sportief. De meeste jeugd weet dit al gelijk begin oktober te vinden in het boekje Sjors Sportief dat de school uitdeelt. Maar wat is max vitaal nu eigenlijk?

Max vitaal is voor senioren vanaf 55+ tot ongeveer 70 jaar. Het komt op hetzelfde neer, je wilt nog actief blijven, dan is dit je mogelijkheid om hier gebruik van te maken. Bowlingvereniging Zevenaar werkt hier ook aan mee. Wat gaan we met bowlen doen voor 55+? In totaal drie avonden 15, 22 en 29 januari van 19.30-20.30, proberen we jullie de basis van het bowlen bij te brengen.

Bowlen is een leuke sport, zeker voor 50+ want in september is er iemand vanuit Arnhem naar het WK bowlen voor 50+ in Las Vegas gegaan. Dat geeft aan dat je het nog makkelijk kan gaan doen. Het is ook een mooie manier om je zinnen te verzetten contact met leeftijdgenoten. Een leuke avond weg. "We geven een korte introductie hoe je het beste kan bowlen en daarna gaan we de bowlingbaan op. Alle materialen zijn aanwezig op de bowling zoals ballen en schoenen. Het beste is om makkelijk zittende kleding aan te trekken. Interesse gewekt? Geef je dan snel op via: https://www.maxvitaal.eu/ want vol is vol! We hopen je te mogen begroeten in de gezelligste bowling van de Liemers, De Grietshe Poort in Zevenaar.

Meer berichten