Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jan Ottink Band.
Jan Ottink Band.

Jan Ottink band in De Lantaern

ZEVENAAR - Op zaterdag 23 november speelt de Jan Otttink in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. De grote schare fans komen weer volledig aan hun trekken op deze bijzondere avond. Aanvang: 20.30 uur. Entree: 15,00 euro.

Jan Ottink is al zo’n 25 jaar een begrip in het Nedersaksisch taalgebied. Niet alleen in heel Oost Nederland maar ook in het Duitse grensgebied kennen velen zijn muziek. Hij is een veelzijdig muzikant. Hij is zanger, maar evengoed ook liedjesschrijver, theatermaker, gitarist, bassist en saxofonist. Een creatieve duizendpoot, die verhalen van zijn leven zingt en speelt in prachtige, gelaagde teksten in een kleurrijke klanken van de Nedersaksische taal. Altijd direct herkenbaar aan zijn onnavolgbare doorleefde stem. Vaak solo als singer-songwriter, maar gelukkig ook steeds vaker met zijn eigen geweldige Jan Ottink Band.

Jan Ottink gaat dus al een jaar of wat mee, maar zijn muziek blijft zich ontwikkelen en met een deels nieuwe band blijft hij groeien. Hoog tijd dus voor de 'Laot toch Greuien Toer 2019-2020'. Samen met z’n heerlijke band neemt hij ons mee… 'Zolange ’t nog kan'. Hoewel…als ’t aan hem ligt nog zo vaak mogelijk… 'Veur d’r gedonder kump'….‘Greuien’ is een theaterconcert met veel nieuwe en ook ‘oudere’ liedjes. In een breed scala aan thema’s, muziekstijlen, verhalen en veel ‘live’ projecties en lichtbeelden. Geëngageerd, romantisch, vrolijk en soms ook om even goed over na te denken; van zacht en subtiel tot stevig swingend.

Meer berichten