Logo gemeentenieuwsonline.nl
Duikers maken zich gereed voor de laatste buitenduik van het seizoen. (foto: PR duikteam Sub Aqua Libera)
Duikers maken zich gereed voor de laatste buitenduik van het seizoen. (foto: PR duikteam Sub Aqua Libera) (Foto: PR duikteam Sub Aqua Libera)

Een snertduik als afsluiting van het duikseizoen

LOBITH - Afgelopen zondag sloot duikteam Sub Aqua Libera (SAL) haar buitenduik seizoen gezellig af met een traditionele snertduik.
Liefst 17 duikers maakte in clubverband de laatste duik van het buitenduik seizoen van dit jaar.

Het was een mooie heldere duik waar onderwater hele scholen baarzen voorbij zwommen. De duikers doken in water van 12 graden en na afloop verzamelden de duikers en hun familie zich in het clubhuis voor heerlijke, traditionele erwtensoep en een gezellig gesprek. De grote pan soep van wel 40 liter werd voor het tiende jaar op rij gemaakt door Paul Keuben. Komend winterseizoen start er weer een duikopleiding voor beginnende duikers die in het voorjaar samen met de andere leden het buitenwater in gaan bij de opening van het duikseizoen in 2020.

Duikteam SAL organiseert jaarlijkse verschillende activiteiten voor haar leden en biedt opleidingen aan voor beginnende en gevorderde duikers vanaf veertien jaar. Ook bieden wij speciale jeugdlessen voor kinderen vanaf tien jaar en starten wij dit najaar met 'Snorkel je Fit', een programma speciaal voor senioren. Wil jij kennis maken met deze gezellige vereniging? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende introduik via www.subaqualibera.nl. Hier vind je ook meer informatie over opleidingen, jeugdlessen, kinderfeestjes en Snorkel je Fit.

Meer berichten