Logo gemeentenieuwsonline.nl
Recreanten in actie. (foto: Jack Buermans)
Recreanten in actie. (foto: Jack Buermans) (Foto: Jack Buermans)

Stichting Sportactiviteiten Duiven zoekt nieuwe recreatieve volleybalteams

DUIVEN - Sinds de jaren ’90 bestaat de SSD. Wat ooit begon als een 'stratenvolleybal' met eens in de zes weken twee speelavonden in de Spelleward Duiven voor recreatieve volleybalteams is door de jaren heen aanzienlijk veranderd.

De SSD (Stichting Sportactiviteiten Duiven)heeft dringend behoefte aan nieuwe volleybalteams die eens in de zes weken op een door de weekse avond in de Triominos Sporthal gezellig recreatief volleyballen. Om het volleybal recreatief te houden zijn er extra spelregels gemaakt.

Zo dienen er per team minimaal twee dames te worden opgesteld. Ook een servicewissel na drie gemaakte punten zorgt voor het behoud van het recreatieve karakter. Spreekt deze oproep jou aan en wil je het voortouw nemen om een vrienden- of straatvolleybalteam samen te stellen meld je dan aan bij de voorzitter van SSD jarends54@hotmail.com.

Aan de deelname zijn kosten verbonden.Voor zestig euro per seizoen kun je met je team tenminste zes gezellige avonden volleyballen. Deze recreatieve competitie wordt jaarlijks afgesloten met een eindtoernooi. Teams uit de gehele Liemers Regio worden uitgenodigd om deze uitdaging met twee handen op te pakken. Reageer snel zodat je met een team in januari al van de partij kunt zijn voor een gezellige avond volleybal in een ontspannen sfeer.

Meer berichten