Logo gemeentenieuwsonline.nl

www.gelderseilandleeft.nl: dé website voor inwoners en zorgverleners van 't Gelders eiland

REGIO - Sinds enkele weken is de website www.gelderseilandleeft.nl in de lucht. Deze website biedt een overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van Zorg en Welzijn. Dankzij deze website kunnen inwoners zelf zoeken naar gezondheidszorg, beweeg-, ontspannings- en ontmoetingsmogelijkheden op ’t Gelders Eiland. Ook zorgverleners kunnen via deze website bekijken welk aanbod er is en samen met u tot een advies komen.

"Naast informatie en contactgegevens over alle zorgverleners die hier werkzaam, vindt u ook informatie over sportclubs, hobbyclubs en andere verenigingen. Ontspannen, bewegen en sporten! Mist u iets, of heeft u zelf een leuk initiatief? Laat het even weten. Dan zetten wij ook uw initiatief op de website! Het de bedoeling dat iedereen, ook kleinere en particuliere initiatieven op de website te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een wandel- of kaartclub, een koffiemiddag, taallessen aan vluchtelingen of eenmalige activiteiten. Er zal regelmatig nieuws verschijnen op de website van u, verenigingen of van de zorgverleners."

De website is ontwikkeld door Stichting Gezondheidszorg Rijnwaarden (SGR). De SGR verbindt hulpverleners in de eerstelijnsgezondheidszorg van ’t Gelders Eiland. Gezondheid en welzijn zijn nauw met elkaar verbonden. Met deze website hoopt de stichting niet alleen nuttige informatie te verstrekken, maar ook voor nog meer binding te zorgen en dat ook particuliere initiatieven makkelijk gevonden worden.

Alle informatie over zorg en welzijn op één website; www.gelderseilandleeft.nl.

Meer berichten