Taaipop versieren (workshop). (foto: Kunstwerk!)
Taaipop versieren (workshop). (foto: Kunstwerk!) (Foto: Kunstwerk!)

Taaipop versieren en pepernotenkrans maken (workshops)

ZEVENAAR - Komt Sint wel logeren? Kunstwerk! Liemers Museum is gesloten aan de Kerkstraat 16 vanwege de verhuizing naar Hal 12. De Sint kan daar dus niet logeren. Op zaterdag 16 november komt de Sint naar Zevenaar en rekent dan wél op een logeerbed voor hemzelf en de Pieten. Nu heeft de secretaresse van Sinterklaas kunnen regelen dat de logeerbedden geplaatst worden in Hal 12, pal tegenover het oude logeeradres.

Speurtocht. In de sinterklaasperiode van zaterdag 16 november tot donderdag 5 december is er weer van alles te beleven. Elke woensdag is er een chocoladeletterspeurtocht voor kinderen van 4 - 8 jaar. Het formulier hiervoor is op te halen bij de ingang van het Gemeentehuis (Kerkstraat 27). Neem zelf een pen of potlood mee én een volwassene ter begeleiding.

Workshops. Op woensdag 20, 27 november en 4 december kun je Sint en zijn Pieten ontmoeten in de Bibliotheek voor een gezellig kletspraatje, voorleesmoment en het inleveren van je verlanglijstje…

Ook zijn er voor de kinderen diverse leuke workshops. Zo kun je op woensdag 20 november een taaipop versieren, woensdag 27 november een pepernotenkrans maken en op 4 december een taaipop versieren. Alle workshops zijn van 14.00-16.00 uur. Aan de Pietenbalie in de bibliotheek kan je je aanmelden voor de workshops, kosten 5,00 euro. Hal 12, Kerkstraat 27, Zevenaar. (Kunstwerk! Liemers Museum; www.liemerskunstwerk.nl).