Logo gemeentenieuwsonline.nl
Ton Kersten, Lidy Reintjes, Gerard Rutgers en Manon Broers. (foto: eigen foto)
Ton Kersten, Lidy Reintjes, Gerard Rutgers en Manon Broers. (foto: eigen foto) (Foto: eigen foto)

Donatie cursisten Yogastudio Kamala voor Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort

LIEMERS - Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort mocht uit handen van Lidy Rijntjes een donatie van € 170,00 in ontvangst nemen. Een meer dan welkom bedrag voor de stichting in oprichting.

Afgelopen maand september bestond Yogastudio Kamala, aan de Rijksweg 60B in Duiven, één jaar. Gedurende deze maand werden er tal van gratis activiteiten voor de cursisten georganiseerd. Zoals een workshop lekker eten en gezond leven, mannenyoga, yoga nidra, een prijsvraag en een ware yoga-challenge. Tijdens de feestmaand was er ook aandacht voor een goed doel. In een speciale collectebus konden de cursisten hun donatie doen. Lidy Rijntjes, eigenaresse, had gekozen voor Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort. Een initiatief van Gerard Rutgers welke hij samen met drie andere vrijwilligers aan het opzetten is.

De stichting in oprichting wil geld bijeen krijgen om een elektrische duo-fiets met trapondersteuning aan te kunnen schaffen. Met deze duo-fiets kunnen medebewoners van Duiven, Loo, Groessen en Westervoort, die niet meer zelfstandig kunnen of durven te fietsen of eenzaam zijn, samen met een vrijwilliger fietstochtjes maken. Momenteel is de stichting in oprichting en zijn er al enkele toezeggingen ontvangen voor een financiële bijdrage. De bijdrage van de cursisten van Yogastudio Kamala werd dan ook met dankbaarheid ontvangen door Duo-fietsmaatjes Duiven-Westervoort. "Wilt u meer informatie over dit duo-fiets initiatief? Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Bel of mail Gerard Rutgers, 06 36505825, gerardrutgers@live.com."

Meer berichten