Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kidsqigong. (foto: N. Smits)
Kidsqigong. (foto: N. Smits) (Foto: N.Smits)

Kinderqigong voor flexibiliteit en ontspanning

DUIVEN - Moveyourmeridians zal komende weken een aantal lessen kinderqigong verzorgen in Duiven bij de Groene Ring Noord.

Qigong is een Chinese bewegingsleer waardoor je qi (je eigen energie) weer gaat stromen. Als qi stroomt ben je rustiger in je hoofd, kun je je beter concentreren en ben je beter in balans, ook letterlijk in je eigen lijf! in China is het heel normaal dat kinderen Qigong lessen op school ontvangen en daarmee hun flexibiliteit en focus vergroten. In Nederland kennen wij dat nog niet, maar dat kan veranderen!

Gedurende 4 lessen van 45 minuten krijgen kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar de mogelijkheid hun eigen qi te ervaren door middel van ontspannen en uitdagende oefeningen. In de lessen richten we ons op flexibiliteit, focus en ontspannen zodat je heerlijk relaxed weer naar huis gaat. Voor deze lessen heb ik mij laten inspireren door Teacher Zhao, een Chinese qigongleraar die onlangs in Duiven les heeft gegeven over kinderqigong. Dus ben jij een kind wat het leuk vind om een Chinese manier te leren om te ontspannen en te concentreren? Laat jouw ouder/verzorger jou dan inschrijven via: info@moveyourmeridians.nl", meldt Natasja Smits.

De lesdata zijn: 14, 28 november en 12 december van 18.15 tot 19.00 uur. De kosten voor deze vier lessen zijn 25 euro. Maximaal tien kinderen kunnen meedoen met deze lessen.

Meer berichten