Logo gemeentenieuwsonline.nl

Andreaskerk Zevenaar

Op zondag 10 november om 9.30 uur: Eucharistieviering, Voorganger: Pater G. Remmers met medewerking van het koor: Stella Maris. Collecte: voor het pastoraat van onze parochie en zondag v.d.Oecumene.

Intenties: overleden ouders van Gool-van Abeelen, Theet en Betsie Reijmer, To van Schie-Shulte, Herman Tomassen, mevr. C. van Huet-Wieland, overleden ouders Jan Thomassen en Marie Thomassen-Peters.

Bloemetje van verbondenheid

Op zondag 10 november zal -het Bloemetje van verbondenheid- beschikbaar zijn. Als je iemand een teken van bemoediging of een bedankje wilt bezorgen kun je na de viering een bloem meenemen uit de vaas bij het altaar of achter in de kerk.

Op zondag 17 november om 9.30 uur: Eucharistieviering, Voorganger: Pastoor Thanh Ta met het het Heren koor uit Groessen. Collecte: voor het pastoraat van onze parochie en nationale Jongeren- collecte. Intenties: Jan Wentholt, Familie Visser-Verkerk, Teun en Betsie Dikker, Piet Benen, mevr. C. van Huet-Wieland, Ouders C. de Jager-Barten, Karel Hitzelberger.

Iedere zondag om 9.30 uur is er ook een viering in de kapel van Pelgromhof.

Op zondag 20 oktober is in de H.Andreaskerk gedoopt: Jesslynn Brink, Haspelstraat Zevenaar.

Overleden:

Op 13 oktober in de leeftijd van 95 jaar, mevrouw Thea van der Velde-Brakenhoff zij woonde in de Pelgromhof, haar uitvaart was zaterdag 19 oktober in de St.Martinuskerk te Oud- Zevenaar, waarna begrafenis te Moscowa Arnhem.

Op 21 oktober is in de leeftijd van 95 jaar mevrouw Diny Vister-Groenen overleden, zij woonde in zorgcentrum Subenhara Zevenaar (voorheen in de Pelgromhof Zevenaar).

.

Meer berichten