Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Geslaagd 'ééndaags'toernooi bij TVZ

ZEVENAAR - Op zondag 27 oktober hield tennisvereniging Zevenaar een 'ééndaags'toernooi. De weersomstandigheden waren prima. Het was de opzet om dit toernooi in een ongedwongen sfeer te houden en iedereen die een balletje wilde slaan ongeacht speelsterkte was welkom. Wel werd er met de speelsterkte rekening gehouden en daar is de organisatie onder leiding van Anne-Lieke van Kampen goed in geslaagd.

Na ontvangst met koffie en eigen gebakken cake werd gestart. Er werd in verschillende poules gespeeld. In de pauze werd er een lunch geserveerd met een heerlijke mosterd soep bereid door onze meester kok Jan Dolderman en een keur van belegde broodjes. Bijzonder was wel dat een en ander allemaal mogelijk was gemaakt door een aantal sponsors met natuurlijke producten zoals fruit geschonken door Lex Hendriks die iedere vrijdag op de markt staat in Zevenaar en Karin Hoefnagels van Bierpreuvenmenten en een paar privépersonen die het geheel met bloemen (violen en bolchrysanten) opfleurden. Herman Veth de clubhuis beheerder droeg ook zijn steentje bij met hapjes en vooral niet te vergeten de mannen van het baanonderhoud, die het gehele park zondagmorgen helemaal bladvrij hadden gemaakt zodat we veilig konden spelen zonder de kans te hebben uit te glijden op gladde bladeren.

De reacties van de deelnemers die we als bestuur binnen kregen waren hartverwarmend; dat leidde tot het besluit dit evenement te herhalen en wel in het voorjaar van 2020. De eersteprijswinnaars kregen een bolchrysant en de tweedeprijswinnaars viooltjes. Aangezien er voldoende violen beschikbaar waren, kreeg iedere deelnemer er ook een mee.

Meer berichten