Logo gemeentenieuwsonline.nl
Ballon. (foto: filmdepot.nl)
Ballon. (foto: filmdepot.nl) (Foto van filmdepot.nl)

Programma Filmhuis Didam

Vrijdag 15 november 20.00 uur en maandag 18 november 20.00 uur: Downton Abbey. Geniet van het fenomeen Downton Abbey in een speelfilm, waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven.

Maandag 22 november 20.00 uur: Rocketman. Deze musical fantasie is gebaseerd op het bijzondere verhaal van Elton John aan het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur.

Zondag 24 november om 10.00 uur en 14.00 uur: De brief voor Sinterklaas. De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te organiseren, waarbij de goedheiligman opzoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële 'Pietendag'.

Maandag 25 november 20.00 uur: Ballon. Het waargebeurde verhaal van twee families die in 1979, ten tijde van de Koude Oorlog, in een race tegen de klok alles op alles zetten om met een zelfgemaakte luchtballon van Oost- naar West-Duitsland te vluchten. De historische thriller toont een van de meest spectaculaire ontsnappingen in de geschiedenis.

Meer informatie over films of het filmhuis en reserveren: www.filmhuisdidam.nl.

Meer berichten