Logo gemeentenieuwsonline.nl
de minibieb
de minibieb (Foto: Karin Saat)

Sinterklaas actie bij minibieb De Schatkist

ZEVENAAR - Zaterdag 16 november komt Sinterklaas weer in ons land.
Minibieb De Schatkist, J.P. Coenstraat 7 in Zevenaar vindt dat ieder kind een mooi boek in zijn of haar schoen verdiend.
Daarom mogen alle ouders of grootouders vanaf donderdag 7 november t/m vrijdag 15 november van 10.00 tot 17.00 uur aanbellen om een mooi verpakt boek uit te zoeken.
Het is natuurlijk verboden voor kinderen, daarom liggen ze niet in de kast.
Wil je zeker weten dat ik thuis ben of heb je van te voren vragen, dan kan je dat via een persoonlijk berichtje op Facebook minibieb De Schatkist achter laten, dan krijg je zo snel mogelijk een reactie.
De minibieb is bedoeld als een gezellig plekje waar je boeken kunt vinden. Die mag je gratis meenemen, lezen en als ze uit zijn weer terug zetten, of aan iemand anders geven. (Of als je hem heel mooi vindt gewoon nog even houden).... Er staan boeken voor volwassenen en kinderboeken vanaf 0 jaar in. Avi boeken (uitleg zie Facebook), prenten- en voorleesboeken, spannende, vrolijke boeken, sprookjesboeken en kinderzwerfboeken dus er staat vast ook wel iets in voor jou!
Deze sinterklaasactie kunnen we doen, dankzij de mensen die mooie boeken hebben gedoneerd, daarvoor nogmaals dank!
Boeken mag je altijd in een tasje bij de voordeur onder de overkapping zetten, dan zorg ik dat ze nagekeken, schoongemaakt, gerepareerd worden, weer hun plek vinden in de kast en zo naar nieuwe lezers.
Ik hoop dat we straks veel kinderen blij kunnen maken met een mooi boek, want lezen is toch een van de leukste dingen om te doen!

Let op!!! Sinterklaas heeft het heel druk in deze periode dus.....OP=OP.


 

Meer berichten