Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Succes Presentatie "Herwen in de 20e eeuw" krijgt een vervolg.

SPIJK- Afgelopen zomer, 11-08-2019 heb ik, Ad Grob, in samenwerking met Jeroen Fierkens van Villa Copera de presentatie "Herwen in de 20e eeuw" aan alle in Herwen geïnteresseerden getoond. De presentatie was in op de daarvoor meest geschikte plaats namelijk het Huis Aerdt.

Naar deze prachtige locatie met zijn presentatie zijn ca. 350 a 400 mensen op af gekomen,

Dit was voor mij een grote verrassing.

Het napraten op de binnenplaats onder het genot van een drankje waarbij veel anekdotes werden verteld, was een genot om aan te horen. Nog nooit werden er zoveel oude koeien uit de sloot gehaald.

Tot vandaag de dag krijg ik vragen of de presentatie nogmaals gepresenteerd kan worden omdat er mensen niet in de gelegenheid waren aanwezig te zijn of om de presentatie nogmaals te kunnen bekijken.

Wederom heb ik Jeroen Fierkens van Villa Copera benaderd of hij mogelijkheden heeft hierin iets te betekenen.

Ook hij was hier enthousiast over en bood aan 10-17-24 november en 1 december een zaal in Villa Copera in Spijk bij Tolkamer beschikbaar te stellen. In deze zaal zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar. Daarom is vooraf inschrijven noodzakelijk. (0316-542816 of info@villa-copera.nl)

Wij willen u van deze presentatie laten genieten voor een prijs van €12.50 onder het genot van koffie/thee, cake, een broodje en twee consumpties.

De zaal is open vanaf 12:00 uur en de presentatie begint om 12:30.

Tot ziens op een van de bovengenoemde dagen bij Villa Copera aan de Spijksedijk 2 in Spijk bij Tolkamer.

Ad Grob.

Meer berichten