Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Ilona Kuster)
(foto: Ilona Kuster)

Laat goed slapen niet langer een droom zijn...

ZEVENAAR – Een ongestoorde nachtrust, wie droomt er niet van? Veel mensen worden echter meerder malen per nacht wakker door pijn aan schouder, nek, rug of heup. Duncan Verhaaf, specialist op het gebied van slaapcomfort, legt uit dat het juiste matras kan helpen dit probleem op te lossen.

Vaak wakker worden omdat uw lichaam aangeeft dat u van houding moet veranderen, heeft op den duur niet alleen een negatieve invloed op uw humeur en alertheid, maar kan ook serieuze gevolgen hebben voor uw gezondheid. En ook al heeft u een kwalitatief goed matras, dan wil dat nog niet zeggen dat deze matras ook geschikt is voor uw lichaam en slaaphouding(en).

'Kettering Slaapcomfort biedt daarom de mogelijkheid om iedere matras op persoonlijke behoefte aan te passen', vertelt Duncan. Samen met zijn echtgenote Renate en hun team hebben ze jarenlange ervaring in de beddenbranche. Dit heeft zelfs bijgedragen aan de ontwikkeling van een 'eigen' matras van Kettering Slaapcomfort. 'Onze matras werkt drukverlagend, waardoor de bekende pijnproblemen worden voorkomen', vult Duncan aan.

Daarnaast biedt Kettering een diversiteit aan matrassen van gerenommeerde merken en een ruime keuze in bedden. Bij Kettering Slaapcomfort bent u verzekerd van persoonlijk en deskundig advies. Duncan: 'En als men vooraf een afspraak maakt, kunnen we daar uitgebreid de tijd voor nemen.' Of u nu eens op een waterbed of op een boxspring wilt liggen, in de showroom van Kettering kan het allemaal. De showroom wordt momenteel zelfs twee maal zo groot gemaakt. En de prijzen? Daarvan hoeft u zeker niet wakker te liggen!

Kettering Slaapcomfort, Woonboulevard Zevenaar, Edisonstraat 56B; 0316 331100 www.ketteringslaapcomfort.nl.

Meer berichten