Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bowlen op het strand Ameland. (foto: O. van Tongeren)
Bowlen op het strand Ameland. (foto: O. van Tongeren) (Foto: O. van Tongeren)

De bowlingbaan komt naar je toe

ZEVENAAR - Wil je een feest geven, buurtbarbeque, 50-jarig feest, iets leuks met jaarafsluiting of het nieuwe jaar goed beginnen met iets unieks op nieuwjaarsfeest? Al eens gedacht aan iets totaal anders? Huur een bowlingbaan die mobiel is.

Bowlingvereniging Zevenaar heeft namelijk een eigen mobiele bowlingbaan, die we al op het strand van Ameland hebben neer gezet, studio Hilversum bij programma 'betreden op eigen risico', maar ook bij een buurtfeest. De baan heeft een lengte van ongeveer totaal 15 meter en bestaat uit losse onderdelen die leden van onze vereniging zo in elkaar kunnen monteren. Dus gooi het eens in de personeelsvereniging, buurtvereniging en bespreek het eens. Steeds meer mensen ontdekken het. Iedereen die de baan gehuurd heeft is dolenthousiast.

De baan wordt geleverd inclusief ballenrek, ballen en natuurlijk bowlingpins. Natuurlijk hebben we voor de echte fanatiekelingen ook scorekaarten om de stand bij te houden. Verder is deze baan voorzien van een mooie ledverlichting. Wilt u meer informatie over deze mooie bowlingbaan kijk dan eens op onze site www.bowling-zevenaar.nl. Daar is alle informatie te vinden, wilt u meer informatie stuur dan een mail naar info@bowling-zevenaar.nl.

Meer berichten