Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Proef en beleef de sfeer van Thoen & Thans.

ZEVENAAR – Restaurant Zaal Thoen & Thans zit op een van de meest idyllische plekjes van Zevenaar, naast de kerk in Oud-Zevenaar. De gasten zijn erg enthousiast over de plek, het uitzicht en het terras met eigen moestuin. De groenten en kruiden die uit de moestuin komen worden natuurlijk verwerkt in de gerechten. Ook streekproducten nemen een speciale plaats in op de menu- en lunchkaart. En de open keuken zorgt voor een bijzondere dimensie in het knusse restaurant.

De zaal is geschikt voor verjaardagsfeesten, bruiloften, vergaderingen, koffietafels en reünies van 20 tot circa 120 personen. De eerste huwelijken zijn al gesloten in de zaal en op het terras. En er zijn ook al een aantal robijnen- en gouden huwelijksfeesten gegeven waarvan het bruidspaar hun huwelijksfeest bij de familie van Kempen-Wieleman hadden gehouden. Echt een feest van Thoen & Thans.
Van brunch, lunch, buffetten tot een avondfeest naar eigen invulling, alles kan in de zaal. In de zomer heerlijk barbecueën op de Ofyr en in de winter genieten van een winterkostbuffet, voor ieder feest heeft Thoen & Thans een passende invulling.
Gasten zijn enthousiast over het uitzicht van de zaal en de mogelijke uitloop naar het terras. Een gelegenheid in de zaal kan op iedere dag van de week gehouden worden.
Voor mindervaliden is er een aparte toegang aan de achterzijde van het pand en natuurlijk heeft Thoen & Thans ook een mindervalide-toilet.

Thoen & Thans ligt op circa 10 minuten fietsen van het hartje van Zevenaar en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
www.thoen-thans.nl

Kerkweg 10
6905 AW Oud-Zevenaar

0316-745577

Meer berichten