Beschilderd ei. (foto: Bettina Regeling-Cabrera)
Beschilderd ei. (foto: Bettina Regeling-Cabrera) (Foto: Bettina Regeling-Cabrera)

De vogelshow is bijna zover

SPIJK - Na maanden van voorbereiding kunnen we weer volop aan de slag in de sporthal van Dorpshuis de Spieker. Daar zullen onze ideeën vorm krijgen en zal de sporthal worden omgetoverd tot een 'vogeldierentuintje'. Uiteraard met mooie planten van de firma Vonk.

"We hebben burgemeester Lucien van Rieswijk bereid gevonden om de show te openen op vrijdag 1 november. Deze opening is uitsluitend voor genodigden. Behalve de show- en verkoop vogels is er nog veel meer. We hebben eerder gemeld dat Bettina Regeling-Cabrera vogelveren komt beschilderen en verkopen. Ze heeft toegezegd dat ze ook beschilderde en uitgewerkte eieren zal meebrengen.

Een tombola met mooie prijzen en een speurtocht voor kinderen van de basisschool. Maar er is nog veel meer te zien, zoals een tentoonstelling van eieren van diverse pluimage. Liesbeth gaat met deco materiaal aan de slag en creëert decoratie voor in en om het huis. Mocht u een vogeltje op onze show hebben aangeschaft of al in uw bezit hebben? Er is vogelvoer van onze sponsor Garvo en andere vogelbenodigdheden verkrijgbaar. Dus kortom een heel uitgebreide show. In de kantine is koffie / thee met gebak te verkrijgen."

Zaterdag 2 en zondag 3 november is de show geopend voor publiek. Zaterdag van 10.00 – 18.00 uur en zondag van 10.00 – 16.00 uur; het adres is Willibrordusweg 1-A, 6917 AM Spijk.