Logo gemeentenieuwsonline.nl

Andreaskerk Zevenaar

Op zondag 27 oktober om 9.30 uur: Eucharistieviering, voorganger: Pater G. Remmers met medewerking van het Herenkoor uit Groessen.

Intenties: mevr. C. van Huet-Wieland, Aloys Lukkezen.

Op woensdag 30 oktober: 19.00 uur: Rozenkransgebed. Voorgangers: Werkgroep Mariavieringen, met medewerking van het AMK-koor.

Op zaterdag 2 november om 19.00 uur: Allerzielenviering, met werkgroep Allerzielenviering en zang van het AMK-koor. Intenties: Edmond Dercksen, Teun en Betsie Dikker, Harry Gademann, Toon de Ruiter, ouders Cleutjens-Beekman, Jan Berntzen, Dick Ghijben, Aloys Lueb en overleden familie Lueb-Geurts, Joke van Alst-Rouwen en Jan van Alst, Ouders van Schie-Schulten en ouders Pelgrom-Roes, ouders C. de Jager-Barten, ouders J. Gudden-Meeuwsen, ouders Dercksen en kinderen, ouders van der Kemp en kinderen, Wim Hollander, Herman Scholten, Albert van Kraaij en familie, Ouders Annie van Onna-Sweers en Albert van Onna, Hein Brinkman.

Op zondag 3 november om 9.30 uur: Eucharistieviering, Voorganger: Pater G. Remmers met samenzang. Collecte: voor het pastoraat van onze parochie.

Intenties: Wilhelmien van Aken en zoon Jan, Gerda Duis-Kaak, Familie Steens-Degen en familie Degen-Evers, ouders Dukkerhof-Könning en zoon Jan, Maria en Koos van der Vate, mevr. C. van Huet-Wieland.

Overleden: Op zondag 6 oktober is mevr. Anneke Ross-Hermsen in de leeftijd van 93 jaar overleden.

Zij woonde in de Liemerije te Zevenaar. Haar crematie was j.l. donderdag 10 oktober in Dieren.

Overleden op 12 oktober in de leeftijd van 85 jaar, mevrouw Jo Ouwens-Kelderman zij woonde in de Haspelstraat, haar uitvaart was vrijdag 18 oktober in de H.Andreaskerk te Zevenaar waarna begrafenis op begraafplaats Rosorum.

Uw aandacht voor de voedselinzameling door de Voedselbank

Elke eerste zondag van de maand wordt door de Voedselbank een krat achter in de kerk geplaatst. Dus op zondag, 3 november, kunt u hierin houdbaar voedsel deponeren ten behoeve van de Voedselbank.

Meer berichten