H. Remigius Duiven

Zaterdag 26 oktober om 19.00 uur. Eucharistieviering.

Voorganger: Pater G. Remmers. Koor: Dames en Herenkoor.

Woensdag 30 oktober om 19.00 uur. Rozenkrans bidden. Voorganger: Parochianen.

Zaterdag : 2 november om 19.00 uur. Allerzielen.
Voorganger
: Mw.W. Staring. Koor : Dames en Herenkoor.

Gebedsintenties 26-10-2019: Ouders Nijenhuis-Klein Goldewijk, Els en Eeke Schampers, Anna Meijer-Rutten, Toos Bus, Jan en Riet Janssen-Berentsen.

Gebedsintenties 02-11-2019: Hent en Annie Roelofs en Annet en opa en oma Roelofs-Wolters, Ouders Nijenhuis-Klein Goldewijk, Freek Hell, Ellen Bisseling, Grada Boerboom-Derksen,Bart Boekhorst, Ouders Hooijman-Bisseling, Gerrit en Willemien Wieleman-Pelgrim, Vader en moeder Gieling-Stokman,Ouders Jansen-Fontein, Ouders Hooijman-Holland, Albert Leerentveld en familie en familie Bach, Piet Driessen, Herman Derksen en familie Derksen en familie Worm, Remie van Huet, Familie Hoenholt, Jan en Annie Hagen-van Keulen, Herman van Schaik, John Francis Post, Ouders van Harteveld-Willemsen-Heijmen en Joop en Jan, Robert Faber, Ouders Faber-Martens, Ouders Willemsen-Reijers, Wil en Carel Lesemann-Willemsen, Annet Gertsen-Roelofs, Albert van Huet, Margriet Tomassen-Tilleman, Grootouders Daams-van Vuuren, Ouders-grootouders Derksen-Janssen en familie, Ouders-grootouders Franken-Daams en familie,Gert-Jan Slangewal, Riekie Peters-Wieleman, Theo en Joke Peters-Wacki en dochters Conny en Patricia, Henk Coret, Paul Verhoef, Bertus Willemsen en Zonen, Anna Gerritsen en Theo Worm.

Mededelingen: Zaterdag 26 oktober is er een extra collecte voor Missiezondag.

Vooraankondiging concerten in de H. Remigiuskerk:

Zondag 24 november is er een concert van het Regionaal Mandoline en Gitaarorkest o.l.v. Leo van Rutte. Aanvang 15.00 uur. Info op www.operago.nl.

Donderdagavond 19 december concert van het Neva Ensemble St. Peters- burg. Aanvang 20.00 uur.

Zaterdag 21 december Warm Winter Concert van Liemers Harmonie Duiven met koor. Aanvang 19.30 uur.