Mantelzorger bedankt!-actie

ZEVENAAR - Kent u iemand die langdurig voor een naaste in zijn/haar omgeving zorgt? Vindt u dat hij/zij een blijk van waardering verdient? Geef hem/haar dan anoniem op voor de ‘Mantelzorger bedankt!’-actie. Dit jaar geen bloemetje, maar heerlijke chocolade!

Opgeven kan van vrijdag 25 oktober tot en met vrijdag 8 november. Deze mantelzorgers worden dan zaterdag 23 november in het zonnetje gezet. Wees er snel bij, we kunnen 650 mensen verrassen.
Men kan alle mantelzorgers die in de gemeente Zevenaar wonen, nomineren. Geef de naam en het volledige adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) van de mantelzorger door via mantelzorg@caleidoz.nl of bel op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur naar 06 57350173.

De ‘Mantelzorger bedankt!’ actie wordt georganiseerd door Caleidoz Welzijn, met steun van de gemeente Zevenaar en onze vrijwilligers.