Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bowlingbanen van De Griethse Poort in Zevenaar. (foto: Dennis Daamen)
Bowlingbanen van De Griethse Poort in Zevenaar. (foto: Dennis Daamen) (Foto: Dennis Daamen)

Jeugd-bowlen in Zevenaar

ZEVENAAR - Bij bowlingvereniging Zevenaar is een jonge enthousiaste jeugdafdeling. Iedere woensdagavond tussen 18.30 en 19.30 is er jeugdbowlen.

Je hebt er zelf niets bijzonders voor nodig, wat gemakkelijk zittende kleding een spijkerbroek of joggingbroek wat lekker zit. Bowlingballen, schoenen et cetera is allemaal aanwezig op de bowlingvereniging en hiervan kan je gebruik maken. Elke woensdagavond krijgt de jeugd eerst een warming-up om de spieren warm te maken.

Daarna ga je verdeeld over een aantal bowlingbanen bowlen. Hierbij krijg je in het begin diverse tips van onze bowlingtrainers. Als dat achter de rug is, mag je zelf ook nog even vrij gooien om te kijken hoe je gebruik kan maken van de gegeven tips.

Bowlen is een leuke ontspannen sport voor de jeugd vanaf ongeveer 9 jaar. Natuurlijk is de sport toegankelijk voor elke jeugd. Enthousiast geworden? Kom gewoon langs! Het beste kan je gewoon een keer komen kijken op onze bowling zelf. Want een beeld zegt altijd nog meer dan duizend woorden! Sterker nog misschien kan je wel mee doen, ervaren wat het is. Dan kan je zelf zien hoe het gaat. Schroom dus niet je bent welkom op de Oude Doesburgseweg 24 in Zevenaar.

De bowling vind je als je voor De Griethse Poort staat aan de linkerkant, loop de gang in, aan het einde vind je de ingang van de bowling. Trapje op en je loopt zo bij onze bowling binnen. Meer info is ook te vinden op www.bowling-zevenaar.nl.

Meer berichten