Logo gemeentenieuwsonline.nl

Programma Filmhuis Didam

Vrijdag 25 en maandag 28 oktober 20.00 uur: Red Joan. De Britse Joan is in de 80 en leidt een rustig leven, wanneer ze plots wordt gearresteerd voor verraad en spionage. Terwijl ze de ernstige beschuldigingen onder ogen moet komen, blikt Joan terug op haar jonge jaren.

Diemse filmdagen 'back to the 60s':

Vrijdag 1 november 20.00 uur: Once Upon a Time in Hollywood.

Zaterdag 2 november 16.00 uur: Woodstock.

Zondag 3 november 20.00 uur: Hair.

Maandag 4 november 20.00 uur: Once Upon a Time in Hollywood. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

Vrijdag 8 november 20.00 uur: Ladies Night: Wat is dan liefde. Dit is een exclusieve vertoning voor bezoekers Ladies Night. Reserveringen via linda.koster@hotmail.com of balie Burgers van Diem.

Maandag 11 november 20.00 uur: Wat is dan liefde. Hierin krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen.

Filmhuis Didam is tgevestigd in gebouw Meulenvelden, Waverlo 2 Didam. Meer informatie over films of het filmhuis en reserveren: www.filmhuisdidam.nl. Entree 7,50 kinderfilm 5,50 familiefilm tot 14 jaar 5,50 euro. De zaal en de kassa gaan 45 minuten voor aanvang open. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Meer berichten