Vereniging aangepast sporten De IJsselstreek weer van start

LIEMERS - Ik zou graag meer bewegen, maar... ik kan niet alles meer. Hier ligt je kans! Dit kan wèl bij de regionale vereniging voor aangepast sporten De IJsselstreek.

Aangepast sporten is speciaal bedoeld voor mensen met een beperking zoals: spier- rug- of gewrichtsklachten, (sport)blessures, niet aangeboren hersenletsel, beperkingen bij het bewegen, hart-, vaat- of longproblemen en overgewicht. De activiteiten zijn afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers en worden begeleid door deskundige trainers. Leeftijd en niveau van deelnemers spelen geen rol! Meedoen, gezellig samen sporten en plezier zijn het belangrijkst.

Wat wordt er gedaan? Je kan kiezen uit één of meer verschillende activiteiten zoals: zwemmen en aquarobics, cardiotraining afgewisseld met diverse (bal)spelen of andere beweeg activiteiten.Ook handbiken en rolstoeldansen behoren tot de mogelijkheden.

VAS De IJsselstreek is actief in Zevenaar, Didam, Braamt, 's-Heerenberg, Doetinchem, Zelhem, Terborg en Varsseveld. Meer weten? Kijk op www.vasdeijsselstreek.nl. Daar vind je ook contactadressen, locaties en tijden. Vragen? Bel: 06 12023586. Nog beter: kom vrijblijvend (gratis drie keer) meedoen op een van de locaties.