Malina Moye op Bospop
Malina Moye op Bospop (Foto: Marco van Rooijen)

Duuves Mixed Music grijpt buitenkans: Amerikaans fenomeen MALINA MOYE op zondagmiddag 10 november in de Ogtent!!!

DUIVEN - Met haar Fender Stratocaster ondersteboven, vult deze zangeres /songwriter/linkshandige gitarist Malina Moye een leegte in de entertainmentindustrie die er eigenlijk niet was. In thuisland 'the USA' is zij door Guitar World Magazine geprezen als muzikale pionier en één van 's werelds beste gitaristen. Malina Moye heeft haar eigen weg in de hedendaagse muziekscene bewandeld; als een van de weinige artiesten in de geschiedenis beheerst zij zowel de echte Soul- als Rock genres. Malina Moye is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen! Haar eigen kijk op muziek, mode en het leven maken van Malina Moye één van de meest zichtbare kunstenaars ter wereld.

Vorig jaar stond Malina Moye nog met haar CD Bad As I Wanna Be twee weken op nr 1 in de Amerikaanse Billboard Blues Chart!

In het voorprogramma speelt de regionaal zeer bekende 'Burt Mayer and Friends'.

De stichting Duuves Mixed Music organiseert regelmatig muzikale activiteiten in de Ogtent en op het Remigiusplein in Duiven.

Datum:                zo 10 nov 2019

Tijd:                 15:00 - 18:30 uur

Locatie:         De Ogtent Duiven

Tickets:         voorverkoop € 10,00 - aan de deur € 12,50

Vrienden van Stichting Duuves Mixed Music hebben altijd vrij toegang tot de betaalde concerten.

Kijk voor meer informatie op www.duuvesmixedmusic.nl