Logo gemeentenieuwsonline.nl
Marcel Aarntzen (liggend) biedt vader Wielie de helpende hand
Marcel Aarntzen (liggend) biedt vader Wielie de helpende hand

Marcel Aarntzen versterkt massagepraktijk Palmaris

ZEVENAAR – Dat de appel niet ver van de boom valt, bewijzen vader Wielie en zoon Marcel Aarntzen (41). Allebei geven ze massages, sinds kort ook samen in massagepraktijk Palmaris aan de P.C. Hooftstraat in Zevenaar.

"Ik ga wat minderen, Marcel gaat hier wat meer uren draaien", valt Wielie Aarntzen met de deur in huis. Bij Palmaris kunnen mensen terecht voor verschillende soorten professionele massages: sportmassages, ontspanningsmassages, lypossage, hot stone massages, stoelmassages en cupping therapie. Op zijn visitekaartje staat ook medical taping. Een vorm van tapen, waarbij lichamelijke problemen worden voorkomen of verholpen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. In 25 jaar heeft Wielie Aarntzen een grote vaste klantenkring opgebouwd, die niet alleen uit sporters bestaat. Jong en oud ervaren de pure weldaad voor lichaam, geest en gezondheid op de stoel of tafel bij Palmaris.

Zoon Marcel biedt sinds kort de helpende hand. Vanuit zijn eigen bedrijf Aquila Sport verzorgt de sportinstructeur en -masseur zeven keer per week bootcamptrainingen in de buitenlucht bij de Breuly, in november komen daar boks- en kickbokstrainingen bij en bootcamptrainingen voor kinderen. Én een aantal uren bij Palmaris. Op woensdag en op vrijdag. Op donderdagochtend verzorgen de twee samen stoelmassages op locatie bij een bedrijf. "Een ideale combinatie", noemt de personal trainer de samenwerking met zijn vader, die op zijn beurt spreekt van een win-win situatie. "Ik kan wat minder uren gaan werken én ik kan mensen door verwijzen naar Marcel als ze meer willen bewegen. Dat gaat in de praktijk goed samen. Ook kunnen we zo een completer fitheids- of teambuildingsprogramma aan bedrijven aanbieden."

Informatie, een massage boeken of een cadeaubon voor de feestdagen aanschaffen? Bel 0316-529115 of 06-10667546.

Meer berichten