Logo gemeentenieuwsonline.nl

Concert in protestantse kerk in Lobith

LOBITH - Op zondag 27 oktober is er ’s middags vanaf 14.30 uur een korenmiddag in kerk. De koren Just 4 Fun uit Pannerden en het Ritmisch Koor uit Babberich geven dan afwisselend een jubileumconcert ter ere van het jubileum van de plaatselijke afdeling van ’t Nut.

Dit jaar bestaat ’t Nut, Departement Lobith, 180 jaar. Gezien de naam en faam van beide koren zal het ongetwijfeld een prachtig concert worden. Na ongeveer een uur is er een pauze waarin ruimte is voor de inwendige mens en de bij 't Nut gebruikelijke sociale onderlinge contacten. Kortom, een middag om naar uit te zien die van harte is aanbevolen!

De toegangsprijs voor dit concert bedraagt vijf euro per persoon, inclusief één consumptie. Leden van ’t Nut hebben gratis toegang. De kerk is om 14.00 uur open.

"Is het lidmaatschap van ’t Nut ook iets voor u? Wij zullen u graag welkom bij de 'club' heten. De jaarlijkse contributie voor het lidmaatschap is 15 euro per persoon. Voor dit bedrag kunt u meedoen aan de activiteiten die wij ongeveer tien keer per jaar organiseren. De activiteiten variëren van een kaartavond, filmavond en lezingen over interessante onderwerpen. Bij voldoende belangstelling organiseren wij in de maand mei een binnenlandse busreis.

Voor meer inlichtingen of opgave voor het lidmaatschap, kunt u terecht bij de secretaris van het bestuur, de heer Dirk Bolt, 0316 541740; d.bolt2@upcmail.nl.

Meer berichten