Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tweedehandspeelgoed- en babyartikelenbeurs in Duiven

DUIVEN - Zaterdag 02 november houdt de stichting Tweedehandsbeurzen Duiven een tweedehands speelgoedbeurs in de Ogtent, Remigiusplein 9 in Duiven.

Allerlei speelgoed, kinderboeken, sportkleding, zaal- of veldsportschoenen, carnavals- en verkleedkleding maar ook fietsen, skelters, steppen, speelgoedtentjes, zandbakken, buitenspeelgoed, decoratieve artikelen voor de kinderkamer en clubshirts. Ook alle harde babyartikelen zoals bedjes, badjes, boxen, kruiken, fietsstoeltjes, autostoeltjes, luieremmers, aankleedkussens, commodes, kolven, flessen et cetera zijn er te koop. Knuffels, kussens, videobanden en ondergoed kunnen niet verkocht worden.

Wie speelgoed of babyartikelen wil verkopen kan van zondag- op maandagnacht (dus van 20 op 21 oktober) vanaf 00.01 uur een nummer aanvragen op de site www.kledingbeursduiven.nl. Men kan zijn speelgoed en babyartikelen (voorzien van verkopersnummer en vraagprijs) op zaterdag 02 november aanbieden tussen 08.30 tot 10.00 uur bij de Ogtent. De verkoop is van 12.00 tot 14.00 uur. Tussen 16.00 en 16.30 uur kan men zijn opbrengst en de eventueel niet-verkochte items weer ophalen bij de Ogtent. Meer informatie staat op de site.

Zoals gebruikelijk wordt bij de verkoper twintig procent van de opbrengst in mindering gebracht en bij de koper wordt het aankoopbedrag met tien procent verhoogd. Na aftrek van kosten zal de opbrengst ten goede komen aan Low Budget Bikes in Westervoort. Voor vragen kan men contact opnemen met Marian Hulscher op telefoonnummer 0316 281430.

Meer berichten