Bjorn Freriks (Pigeons On Wheels) (foto: Pigeons Basketball)
Bjorn Freriks (Pigeons On Wheels) (foto: Pigeons Basketball) (Foto: Pigeons Basketball )

Winst voor Basketballers Pigeons

DUIVEN - Zaterdag 12 oktober zijn er door Pigeons liefst tien wedstrijden gespeeld. Pigeons On Wheels heeft in Zwolle twee wedstrijden gespeeld en beide wedstrijden werden overtuigend door het Duivense rolstoelbasketbalteam gewonnen!

Ook beide herenteams van Pigeons hebben zaterdag gewonnen met prachtige cijfers. Zo heeft het vlaggenschip Heren 1 onder leiding van Hans Imming de derby tegen Basketiers met 25-63 gewonnen. Heren 2 heeft in de thuiswedstrijd met grote cijfers van Wildcats gewonnen 77-62. De U16-2 onder leiding van Daniel de Gruiter heeft een mooie wedstrijd gespeeld, echter ging de winst met BCE '78 naar huis. Ook Arnhem Eagles was te sterk voor de U22 uit Duiven. In een opnieuw knetterspannende wedstrijd heeft de U14 met slechts één punt verschil gewonnen uit tegen Wyba! Ook de U12 heeft zaterdag enorme vooruitgang laten zien en heeft het Basketiers knap lastig weten te maken. Desalniettemin heeft het team van Pigeons de winst niet mee terug kunnen nemen naar huis.

Tot slot mocht U16-1 uit tegen Landstede Zwolle en met een prachtig eindresultaat is het team teruggekeerd naar Duiven eindstand 8-111. Zaterdag hebben weer alle teams van Pigeons laten zien hoe belangrijk spelplezier is en hoe een ongelofelijke ontwikkeling alle basketballers doormaken! Komende week weer volop trainen en dan op naar speelweekend 6. "Wil jij ook basketballen, meld je dan snel aan voor een gratis proeftraining bij basketbalvereniging Pigeons." (www.depigeons.nl)