Logo gemeentenieuwsonline.nl
POW selectie: Alfred, Annelijne, Fons, Isabelle, Martijn, Robert. (foto: Pigeons Basketball)
POW selectie: Alfred, Annelijne, Fons, Isabelle, Martijn, Robert. (foto: Pigeons Basketball) (Foto: Pigeons Basketball )

Basketballers Pigeons On Wheels winnen 'klassieker' in Nijmegen

DUIVEN - Maandag 7 oktober speelde Pigeons On Wheels voor de zesde maal (drie maal competitie, drie maal oefenpot) tegen De Koprol uit Nijmegen. POW speelt al weer twee jaar onder de vleugels van Pigeons. In die periode was er geen enkel ander team dat vaker de tegenstander van POW was als “024 On Wheels”, daardoor kan er onderhand wel worden gesproken van een 'klassieker'.

De wedstrijden tegen het Nijmeegse team blinken altijd uit in sportiviteit en gezelligheid. Ook deze keer was het het een leuke wedstrijd, waar volop geoefend kon worden voor het nieuwe seizoen, die zaterdag 12 oktober van start gaat in Zwolle.
Van alle vorige confrontaties verloor POW alleen de eerste wedstrijd. De Duivense club was dit keer veel te sterk voor De Koprol. Na een ruststand van 2-20 liep POW in de tweede helft comfortabel uit naar een 10-38 eindstand. Beide teams miste een aantal spelers, maar POW had hier het minste last van. De POW-spelers wisten elkaar moeiteloos te vinden in de aanval en de verdediging zat goed dicht.
POW-selectie: Alfred, Annelijne, Fons, Isabelle, Martijn, Robert.

"Wil jij ook basketballen/ rolstoelbasketballen kijk dan snel op www.depigeons.nl."

Meer berichten