Logo gemeentenieuwsonline.nl
aanbieden van de Cheque
aanbieden van de Cheque (Foto: Frans Willemsen)

Personeel Wienerberger biedt KiKa cheque

PANNERDEN - Tijdens een technische Conferentie in Bologna is door Wienerberger BV. De platina Safety Award gewonnen en uitgereikt aan de afdelingen Heteren en de Kijfwaard Oost Pannerden. De reden hiervan is dat vijf jaar op rij geen enkel ongeval met verzuim heeft plaatsgevonden.

door Frans Willemsen

Productie-manager Wienerberger BV Michel Groenewegen zegt trots te zijn op zijn personeel. "Wij zijn dan zeer vereerd met het toekennen van de Safety Awardprijs. Wij hechten ook veel waarde aan jullie gebaar de gewonnen prijs van drieduizend euro te delen met KiKa. Wij weten dat het zeer belangrijk is deze organisatie te ondersteunen."

Personeelslid Geert Bodde: "Hier komt ook een dosis geluk bij kijken, natuurlijk dwing je het zelf af. Aan deze awardprijs is de prijs toegekend van 3000 euro en is vrij te besteden. Wij vinden het een eer om stichting KIKA een bedrag toe te kennen van 1500 euro als steun voor al hun activiteiten en onderzoeken. Namens alle medewerkers Wienerberger veel succes gewenst."

Raoul Aardeman vertegenwoordiger KIKA zegt dit gebaar het bedrag van 1500 euro. "Het heeft onze waardering. De prijs die jullie gewonnen hebben, is uniek te noemen."

Meer berichten