Logo gemeentenieuwsonline.nl
Finale-avond. (foto: Bas van Spankeren)
Finale-avond. (foto: Bas van Spankeren) (Foto: Bas van Spankeren)

Rabobank Clubkasfinaleavond

Arnhem – Rabobank Arnhem en Omstreken ondersteunt ieder jaar verenigingen en stichtingen in haar regio met de Rabobank Clubkas Campagne.

Op dinsdag 8 oktober ontving Rabobank Arnhem en Omstreken ruim 300 deelnemende clubs waarbij een bedrag van 200.000 euro verdeeld werd. Het bedrag werd aan de hand van het aantal stemmen verdeeld onder deelnemende verenigingen, of stichtingen die klant zijn van de bank.


De leden stemmen
Ieder lid van de bank ontving vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mochten uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting. Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Arnhem en Omstreken het verenigingsleven. De stem periode liep van 3 tot en met 16 september 2019.

Finale-avond
Tijdens de finale-avond kwamen alle deelnemende clubs bijeen voor een feestelijke uitreiking om de cheques in ontvangst te nemen. Alle verengingen en stichtingen hebben hun cheque tijdens de finale avond ontvangen. Voor iedere club was er een bijdrage die de clubkas honderden tot duizenden euro’s opleverde.
Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne staat op www.rabo.nl/arnhem/clubkas.

Meer berichten