Logo gemeentenieuwsonline.nl
Robert de Wit - ProntoPrint Duiven
Robert de Wit - ProntoPrint Duiven (Foto: Walter Verwaal)

Pronto-Print druk & sign Dé drukker uit Duiven. Van veel markten thuis

DUIVEN - Wij zijn Pronto-Print, een klein team van goed op elkaar ingespeelde grafische specialisten, ieder in een eigen vakgebied.

We maken voor u of ondersteunen u bij al uw grafische producties. Veel is bij ons mogelijk. Wij zijn namelijk van veel markten thuis. Kleurrijk, veelzijdig en altijd op zoek naar een uitdaging. De producten die we maken zijn voor bedrijven en verenigingen maar ook voor particulieren.

Kwaliteit, een persoonlijke aanpak, flexibiliteit én service staan bij ons hoog in ons vaandel. Wij streven naar een duurzame relatie met onze afnemers gebaseerd op kwaliteit, vertrouwen en geleverde prestaties.

DESIGN

Onder het genot van een kop koffie, samen kijken naar hoe we uw idee, vraag of voorstel kunnen uitwerken tot een mooi eindproduct.Laat u verrassen door een uniek kleurrijk ontwerp.

PRINT

Printen: wij noemen het digitaal drukwerk. Niet te onderscheiden van hoogwaardige offsetdruk. Ideaal voor kleine oplages, familie- en gepersonaliseerd drukwerk.

DRUK

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van drukwerk in Pantone ofwel PMS-kleuren. Het resultaat is mooier en voorspelbaarder dan de 'standaard' CMYK-kleuren en digitaal drukwerk. U krijgt precies waar u om vraagt. Een echte meerwaarde voor uw zakelijke- of familiedrukwerk.

SIGN

Voor binnen of buiten, groot of klein, bescheiden of juist opvallend.
Wij maken uw blikvangers met een hoge kwalitatieve uitstraling. Van borden tot belettering, van spandoeken tot bewegwijzering, volledig in uw eigen huisstijl.

Wil je meer van ons bedrijf zien kijk dan zaterdag 26 oktober om 16.00 uur de aflevering van het televisieprogramma "De Barometer", waar ons bedrijf in belicht wordt, het wordt uitgezonden op RTL Z. Op de daaropvolgende zondag om 10.00 uur en dinsdag om 15.30 uur worden de herhalingen uitgezonden.

Meer berichten