Logo gemeentenieuwsonline.nl

Al 30 jaar uw Huidspecialist.

ZEVENAAR - 30 jaar geleden alweer haalde Desiree haar vakdiploma schoonheidsspecialiste.

Met nog een jaar een vervolgopleiding schoonheidsspecialiste, haalde haar pedicure diploma, ging naar Amsterdam om bij Mieke Petiet haar visagie opleiding te doen, haalde haar middenstandsdiploma (wat nog nodig was om voor je zelf te beginnen) heeft shiatsu massage , elektrisch epileren en acne als specialisaties gedaan.  Daarnaast ook dermatologie voor de schoonheidsspecialist,  en nog vele kleine opleidingen want je moet steeds blijven doorleren om bij te blijven in dit vak.

Een week nadat zij haar diploma had gehaald kon zij op sollicitatiegesprek komen bij drogisterij Traag in Zevenaar , waar zij 9 jaar met veel plezier heeft gewerkt, en veel heeft geleerd.

Voor haar zelf beginnen was altijd haar wens en met een gezin met kleine kinderen ook goed te combineren. Toen de kinderen tieners werden, werden haar ideeën te groot voor een bedrijf aan huis en is zij 2,5 jaar geleden met haar bedrijf verhuisd naar Lentemorgen 5-3 in Zevenaar.

Desiree Huidverbetering is ontzettend gegroeid, nu ze op de lentemorgen 5 zitten.

De samenwerking met een huidtherapeute en een permanent make-up specialist is een mooie aanvulling.

Je kunt niet alles zelf goed doen, ieder heeft zijn specialisatie, maar zo kan de klant wel bij ons  terecht. Met de komst van Joelle kunnen wij nog verder doorgroeien.

30 jaar is een mooie aangelegenheid om mijn klanten extra in de watten te leggen, daarom hebben we veel leuke aanbiedingen, en voor alle klanten die in oktober en november komen hebben we een leuk presentje klaar liggen.

Desiree Huidverbetering

Lentemorgen 5-3, 6903 CT Zevenaar

06 53355436

www.desireehuidverbetering.nl

Meer berichten