Logo gemeentenieuwsonline.nl
Winnaars van de Zevenaar Golf Cup 2019. (foto: Joke)
Winnaars van de Zevenaar Golf Cup 2019. (foto: Joke) (Foto: Joke)

Uitslag van de Zevenaar Golf Cup

ZEVENAAR - Golf van hoog niveau en spektakel kenmerkten zaterdag 21 september de golfwedstrijd om de Zevenaar Golf Cup. 79 golfers uit Zevenaar streden op de baan van de Keppelse Golfclub om de winst.

Er waren twee categorieën, waarin zowel dames als heren om een eerste prijs streden. In de groep met de laagste handicaps (van 0 tot 20 hcp) ging de trofee bij de dames naar Marion Wiegerink-Jansen, terwijl Herman Kroezen bij de heren de winst greep. In de categorie met handicap 20,1 tot en met handicap 36 greep Germieke Schuiteboer bij de dames de titel. Pierre de Preter was de winnaar bij de heren. Trots poseerden de vier winnaars met hun prijs en bloemen voor het spandoek van sponsor Bumé onderhoudsbedrijf.

Het spektakel kwam van een floating green. In een van de vijvers vlakbij het clubhuis van de Keppelse was een floating green aangebracht. Vanaf een afslagplaats bij het clubhuis op circa 75 meter van de hole kreeg iedere deelnemer een kans om twee ballen in de hole te slaan. .

Het was de tiende editie van de Zevenaar Golf Cup. Wat ooit begon als een jaarlijks toernooi waaraan de eerste keer zeven golfers meededen is het evenement uitgegroeid tot een wedstrijd met tientallen deelnemers. Het tekent dat Zevenaar golf-minded is. De 19e hole, de prijsuitreiking in het clubhuis, ontwikkelde zich tot een zeer gezellige afsluiting. Met dank aan alle sponsoren. De volgende wedstrijd is: 19 september 2020. Voor nadere informatie: Zevenaargolfcup@gmail.com.

Meer berichten