Jubilarissen bij de FNV in de liemers

LOO - Op zaterdag 26 oktober is een jubilarissenbijeenkomst van de FNV regio de Liemers. De bijeenkomst is in zalencentrum Berentsen in Loo (Loostraat 51), begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur).

Op de deze bijeenkomst worden vooral jubilarissen gehuldigd uit de gemeentes Duiven en Westervoort. Er worden enkele tientallen jubilarissen verwacht. Ze zijn 25, 40, 50, 60 lid van de FNV. Ook zijn er meerdere jubilarissen, die al 70 jaar lid zijn van de FNV. De leden worden gehuldigd door een FNV bestuurder Nida Doekhi. Het zal een gezellig samenzijn met de jubilarissen onder het genot van een drankje, hapje en een warme maaltijd als afsluiter. "Behalve de jubilarissenbijeenkomst organiseren wij ook regelmatig themabijeenkomsten. De eerstvolgende thema-avond is op 5 november in Ons Huis in Zevenaar. Ook organiseren in november samen met FNV lokaal De Achterhoek een themamiddag over zorg en wonen."

De FNV houdt in de maand oktober regionale bijeenkomsten over ervaringen met de participatiewet.(Werken zonder loon om werkervaring op te doen, arbeidsbeperkt, wat doet de gemeente).

Vul de enquête op www.fnv.nl/Pwet. Details staan op http://www.lokaalfnv.nl/regio/de-liemers. "Ook zijn we regelmatig aanwezig bij diverse bijeenkomsten, die in de Liemers worden georganiseerd. Heeft u vragen over uw CAO, WW,WMO, WIA, Wajong, AOW, pensioen of belastingaangifte, neem contact met ons op via email-adres: harry.storms@vereniging.fnv.nl."