Logo gemeentenieuwsonline.nl
Senioren uit Westervoort en Duiven. (foto: Johan Schoolderman)
Senioren uit Westervoort en Duiven. (foto: Johan Schoolderman) (Foto: Johan Schoolderman)

Een leuke dag voor senioren uit Westervoort en Duiven

GROESSEN - Een vijftigtal senioren uit Westervoort en Duiven was vrijdag 4 oktober op uitnodiging van Rode Kruis afdeling Westervoort Duiven Groessen en Loo (WDGL) te gast in Zaal Gieling in Groessen.

Het initiatief voor deze leuke dag was een opdracht uit het legaat van Iny van Nugteren. Zij overleed op 4 oktober 2017 en het toeval wil dat de afdeling WDGL van het Rode Kruis op haar tweede sterfdag een deel van haar nalatenschap kon uitvoeren.

De gasten kwamen op eigen gelegenheid naar Groessen of werden ’s-ochtends thuis door Taxi Royal opgehaald en in de middag ook weer thuisgebracht. In Zaal Gieling werden de gasten voorzien van koffie/thee en een lunch en afsluitend nog een drankje.

Het bleef niet alleen bij gezellig bij elkaar zitten en een praatje maken. De dag werd tweemaal onderbroken door een optreden van 'Dorus'. Het optreden van deze Dorusparodie werd een daverend succes. Veel liedjes uit het repertoire van Dorus kwamen voorbij, waarbij voor vele aanwezigen ook persoonlijke herinneringen aan de jaren vijftig en zestig naar boven kwamen. Niet alleen de liedjes trokken de aandacht, ook de acts waarbij het publiek werd betrokken werkte goed op de lachspieren.

Al met al was het geslaagde dag, waarbij het doel om een aantal senioren een leuke dag te bezorgen een succes mag worden genoemd.

Meer berichten