Logo gemeentenieuwsonline.nl

Show van vogels en meer…

Een vogelveer die beschilderd is met een agapornis
Een vogelveer die beschilderd is met een agapornis (Foto: Bettina Regeling-Cabrera)

SPIJK - De voorbereidingen voor de 9e show van de Vogelvrienden Tuindorp zijn in volle gang en het belooft een hele happening te worden. Zoals iedereen van ons gewend is komt er een mooie collectie kooi en volière vogels en is er een grote verkoopklasse.

De gebruikelijke tombola is aanwezig en ook aan de jonge bezoekers is gedacht. Hiervoor is er een grabbelton en een speurtocht over de vogels die op de show zitten. Wie aan de speurtocht meedoet, wint altijd prijs. Onder alle speurtocht deelnemers worden op zondagmiddag twee hoofdprijzen verloot.

Beide dagen komt Bettina Regeling-Cabrera, eigenares van Monjapo kunst en design. Ze beschildert op een fantastische manier vogelveren met vogels, maar ook andere dieren komen uit haar penseel. Maar dit is nog niet alles wat er te beleven valt. Er is nog veel meer te zien, kom gezellig buurten, kijken en genieten.

"Na een jaartje van afwezigheid zijn we weer teruggevlogen naar ons oude nest, dorpshuis De Spieker, Willibrordusweg 1a in Spijk. De show is zaterdag 2 november 2019 van 10.00 – 18.00 uur en zondag 3 november 2019 van 10.00 – 16.00 uur, vergeet deze datum niet in de agenda te zetten." Binnenkort komt er een aanvulling wat er nog meer te beleven valt bij de Vogelvrienden Tuindorp.

Meer berichten