Logo gemeentenieuwsonline.nl
Liemers Harmonie Duiven op het oude Remigiusplein.
Liemers Harmonie Duiven op het oude Remigiusplein. (Foto: -)

Feestavond 90-jarige Liemers Harmonie Duiven

DUIVEN - Muziekvereniging Liemers Harmonie Duiven bestaat dit jaar 90 jaar. Tijdens een speciale feestavond wordt dit gevierd met leden én oud-leden. Op zaterdag 2 november is iedereen van harte uitgenodigd.

Secretaris Bart Kersten: “We proberen veel oud-leden te bereiken om dit feest mee te vieren. We hebben ook een avond georganiseerd die de moeite waard is.”

Wat maakt het een bijzondere avond? Kersten: “Tijdens ons voorjaarsconcert zijn veel oude foto’s en beelden voorbij gekomen, die lang niet iedereen heeft gezien. Er was behoefte om hier ruim de aandacht voor te hebben. Onze verenigingsarchivaris Eddy Boss heeft veel van deze foto’s bewaard en opgezocht. Het levert een heel mooi beeld van 90 jaar Liemers Harmonie Duiven. Voor veel leden en oud-leden zal het een feest der herkenning zijn.”

Op zaterdag 2 november wordt het jubileum gevierd in ’t Muziekhuus aan de Visserlaan 39 in Duiven. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur, voor het eerste drankje en hapje wordt gezorgd. Het jubileumjaar van Liemers Harmonie Duiven wordt afgesloten met het Warm Winter Concert in de Remigiuskerk op zaterdag 21 december.

Meer berichten