Loo Budget Concerten presenteert
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Groep Rose-ile.
Groep Rose-ile.

Loo Budget Concerten presenteert

ZEVENAAR - Rose-île brengt tango’s, rumba’s, walsen en luisterliedjes in het Frans, Spaanstalig uit Zuid-Amerika, Duits en Jiddisch. Vrolijke en melancholische melodieën alsook ritmische nummers om op te dansen, of om gewoon van te genieten. Zij creëren een intieme sfeer van romantiek en melancholie.

                                                

Zangeres Toetie Rijnaard heeft in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd. Zij zong in diverse groepen en deelt nu deze rijke ervaring met de huidige begeleiders. Haar warme stem past uitstekend bij de mooie klankkleur van de instrumenten. Deze worden bespeeld door: Theo Worm klarinet en gitaar, Gérard Baldeo gitaar en basgitaar, Nico Hoogland accordeon. www.rose-ile.webnode.nl.

Het concert is zondag 22 oktober om 15.00 uur; u kunt al vanaf 14.30 uur in de kerk. Iedereen is welkom tegen een betaling van 7,50 euro, inclusief een consumptie (koffie, thee, chocomel) in de pauze.

Kaartverkoop is voorafgaand aan het concert bij de kerk. Telefonisch reserveren via Peter Koopmans, 0316 261612 of maandag tussen 10.00 en 12.30 uur bij het secretariaat van het kerk, 0316 263981.

Meer berichten