Logo gemeentenieuwsonline.nl

Folkloristische dansgroep bij Senioren Vereniging Pannerden

Pannerden - Op donderdag 17 oktober zal de folkloristische dansgroep De Meulenvelders uit Doesburg een dansmiddag verzorgen bij de senioren vereniging.

Dat betekent muziek, dans en kleding van vroeger. Ook is er een optreden van Ethel en André Hofs (accordeon, gitaar, Afrikaanse trommel/djembe). Alle leden zijn welkom van 14.00 – 16.30 uur in zalencentrum De Dijk”Wim Reijmer in Pannerden voor deze folkloristische middag met muziek, zang en dans.

De vereniging organiseert elke maand een soosmiddag. Om lid te worden van de seniorenvereniging of voor inlichtingen, kom naar de soosmiddag op 17 oktober.

Vanaf donderdag 10 oktober zijn er in het restaurant van De Pannerd-kaartmiddagen (klaverjassen – jokeren – solo-kaarten. Deze worden georganiseerd door de senioren vereniging. De kaartmiddagen zijn vrij toegankelijk voor alle 50-plussers van Pannerden en omstreken. De datums zijn: 10 oktober, 24 oktober, 31 oktober, 7 november, 14 november, 28 november, 5 december, 12 december. Voor 2020 worden de datums nog vastgesteld. De donderdagen die niet zijn vermeld zijn feestdagen of is een soosmiddag in zalencentrum De Dijk.

Meer berichten