Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrijwilligers gezocht

ZEVENAAR - Caleidoz Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers voor de volgende organisaties:

- RTV Favoriet zoekt een radiotechnicus met affiniteit voor radio maken en die ervoor zorgt dat radio-uitzendingen technisch goed verlopen (d.w.z. 'achter de knoppen'). Werktijd overdag en ’s avonds

- Het Braamhuis is op zoek naar een penningmeester. Hij/zij beheert het geld, houdt het kasboek bij, verricht betalingen en houdt het bestuur op de hoogte van de financiele situatie van de stichting.

- Zevenaar op ijs zoekt een ijsmeester. Deze is verantwoordelijk voor de veiligheid van de schaatsers op het ijs, repareert het ijs en houdt toezicht op het gebruik van de baan.

- Buddyhulp Midden Gelderland zoekt iemand die wekelijks een cliënt bezoekt die te maken heeft met een ernstige ziekte en alle gevolgen daarvan.

Voor meer informatie over deze en circa 350 andere vacatures kunt u contact opnemen met de Vacaturebank van Caleidoz Vrijwilligerscentrale Zevenaar (maandag - vrijdag van 9.00-12.00 uur, telefoon 0316 243299). U kunt ook kijken op de website www.vrijwilligerscentralezevenaar.nl of een e-mail sturen naar: vacaturebank@caleidoz.nl.

Meer berichten