H. Remigius Duiven

Zaterdag 12 oktober om 19.00 uur. Eucharistieviering.

Voorganger: Pater G. Remmers. Koor: Dames en Herenkoor.

Woensdag 16 oktober om 19.00 uur. Rozenkrans bidden. Voorganger: Parochianen.

Zondag : 20 oktober om 10.30 uur. Woord/communiedienst.
Voorganger: Parochianen. Koor : Samenzang.

Woensdag 23 oktober om 19.00 uur. Rozenkrans bidden. Voorganger: Parochianen.

Gebedsintenties 12-10-2019: Loes Oosterman-Geurtsen, Mart Heijneman, Herman Derksen en ouders en broer, Arnoldus Willemsen en Elizabeth Willemsem-Moorman.

Gebedsintenties 20-10-2019: Ouders van den Boom-Jacobs, Bernard en Annie Hoppenreijs-Lucassen.

Mededelingen: Zaterdag 12 oktober is er een extra collecte voor Wereldmissiedag.

Vooraankondiging concerten in de H. Remigiuskerk:

Zondag 24 november 2019 is er een concert van het Regionaal Mandoline en Gitaarorkest o.l.v. Leo van Rutte. Aanvang 15.00 uur. Info op www.operago.nl.

Donderdagavond 19 december concert van het Neva Ensemble St. Petersburg. Aanvang 20.00 uur.

Zaterdag 21 december Warm Winter Concert van Liemers Harmonie Duiven met koor. Nadere info volgt z.s.m.