Logo gemeentenieuwsonline.nl
Liemers Mannenkoor. (foto: Vidoto)
Liemers Mannenkoor. (foto: Vidoto) (Foto: Vidoto)

Liemers Mannenkoor 'on rock'

ZEVENAAR - Het Liemers Mannenkoor besluit het 30-jarig bestaan dit jaar af met een spetterend concert. Dit jubileumconcert is 19 oktober in een uitverkocht Musiater!

Samen met de popband Kaliber, de Ulftse Nachtegalen en het strijkersensemble van Wassenaer Consort uit Enschede zal er een gevarieerd programma gebracht worden van Verdi tot Queen. Koornummers uit de opera’s van Verdi, zoals het kruisvaarderkoor Coro di Crociati, en Nederlandstalige songs van de Kast en Marco Borsato wordt de spanning opgebouwd en gaat na de pauze het dak eraf. O Fortuna en In Taberna uit de Carmina Burana zullen in volledige bezetting worden uitgevoerd. De Duitse schlagers Du en Marmor, Stein und Eisen bricht brengen de toehoorders terug in de tijd om lekker mee te zingen. Vida la Vida van Coldplay is de opmaat naar het geweldige Bohamian Rhapsody van Queen. Een echte uitdaging voor het koor om samen met leadzanger Quinten Dikschei en Kaliber tot grote hoogte te stijgen. Het gaat een muzikale en feestelijke avond worden.

Ledenwerving

De jonge kerels van de beginperiode van het koor beginnen wat grijs te worden. Voor nieuwe leden is er plaats bij de bassen en baritons. Ben je zo ongeveer tussen de 40 (jonger mag) en 60 jaar oud en heb je zin om mee te zingen kom dan op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het Juvenaat in Zevenaar. Je bent welkom. Om serieuze belangstellenden met het koor kennis te laten maken worden zij uitgenodigd om op vrijdag 18 oktober naar de generale repetitie te komen luisteren. Wie wil komen kan een mailtje sturen naar info@liemersmannenkoor.nl voor verdere informatie.

Meer berichten