Logo gemeentenieuwsonline.nl
Farstreet. (foto: Farstreet)
Farstreet. (foto: Farstreet)

Najaarsblues in Westervoort

WESTERVOORT - Zaterdag 26 oktober om 20.15 uur wordt er een nieuwe evenement in Westervoort georganiseerd door stichting Muziek in Westervoort! Geboren als zusje van het alom bekende en gewaardeerde Voorjaarsblues Westervoort! Groot verschil is de setting.

In tegenstelling tot Voorjaarsblues niet in de grote zaal, maar intiem en gezellig in het café van zalencentrum Wieleman. Om de bands en gasten de ruimte te geven zal het café waar nodig worden vergroot door een stukje van de zaal erbij te trekken. Er zijn optredens van Farstreet (vette blues-rock uit Brabant) en La Grange, die op herhaling komt na een succesvol optreden bij de VoorJaarsBlues in april.

Eerbetoon

Najaarsblues is tevens een eerbetoon aan Wout Hermsen (Zappa) die in 2018 plotseling is overleden. Woutje, zoals hij genoemd werd, was van het begin af aan betrokken bij de organisatie van Voorjaarsblues. Zijn kennis van muziek was enorm. Mede door deze kennis was het de organisatie ieder jaar weer gelukt om een aantrekkelijke line-up te presenteren.

Tickets kosten 7,50 euro in de voorverkoop bij: Cigo de Wyborgh, Evers in de Klapstraat en café Wieleman in Westervoort. In Duiven bij Bodywear Superstore. Online: www.muziekinwestervoort.nl (7,50+ servicekosten 0,80). Aan de deur tien euro.

Meer berichten