Logo gemeentenieuwsonline.nl

Succesvol federatief concours voor schutterij Onderling Genoegen

DUIVEN - Schutterij Onderling Genoegen uit Duiven heeft op zondag 15 september tijdens het federatief concours in Zevenaar fantastische prestaties laten zien.

Tijdens het koningschieten was het Roeland Beumer die de vogel ervan af schoot. Een geweldige prestatie wat direct geschiedenis schreef. In de historie van schutterij Onderling Genoegen is het nog niet eerder voorgekomen dat er een eigen schutterskoning geïnstalleerd werd tot federatief schutterskoning.

Van de liefst 33 deelnemers was het Onderling Genoegen die de meeste punten in overwaardering totaal ontving. Dit resultaat kwam onder meer tot stand door de eerste prijs voor marcheren en defileren, een eerste prijs voor het aspiranten klassiek vendelen, een eerste prijs voor het junioren klassiek vendelen en een eerste prijs voor het senioren klassiek vendelen. Ook vielen ze in de prijzen met een tweede prijs voor het luchtpistoolschieten.

Helaas is het nog even wachten op de uitslagen van een drietal onderdelen in het vendelen en op de uitslagen van het individueel acrobatisch vendelen.

Meer berichten