Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Bibliotheek Montferland)
(foto: Bibliotheek Montferland) (Foto: Bibliotheek Montferland)

Reis mee! Het is weer Kinderboekenweek!

MONTFERLAND - Tijdens de Kinderboekenweek, van 2 tot en met 15 oktober, zijn er twee feestmiddagen, georganiseerd door Bibliotheek Montferland en Welcom. Het thema is ‘Reis mee!’. Daarin staan boeken over voertuigen centraal.

Woensdagmiddag 2 oktober begint de Kinderboekenweek met een feest in de Bibliotheek van ’s-Heerenberg. Kinderen kunnen dan tekenen met Gerard de Bruyne van ‘Het Kleurfeest’, een workshop volgen van Ineke van Geemen en muziek maken met de ‘Klankenkaravaan’. Ook kunnen zij luisteren naar een mooi verhaal, een speurtocht doen en zich laten schminken. Verder zijn er spelletjes en kleurplaten.

Een week later, woensdagmiddag 9 oktober, vindt het Kinderboekenfeest met bijna hetzelfde programma plaats in de Bibliotheek van Didam. Beide keren duurt de activiteit van 14.30 tot 16.30 uur. De toegang is gratis.

Zowel het Filmhuis van ‘s-Heerenberg als dat in Didam draait tijdens de Kinderboekenweek een jeugdfilm die aansluit op het thema. Meer informatie staat op www.bibliotheekmontferland.nl.

Meer berichten