Logo gemeentenieuwsonline.nl

Prachtig programma Feestweek Groessen 2019 Voor ieder wat wils!

Net zoals ieder jaar organiseert Showband KDO in oktober weer Feestweek Groessen. De organisatie biedt zoals altijd een gevarieerd programma waarbij er voor iedereen wel wat te beleven is.

FWG start op zaterdag 12 oktober met Qmusic The Party '4 uur FOUT'. Vorig jaar waren de DJ's van het succesvolle radiostation Qmusic voor het eerst in Groessen. Het werd een enorm feest en daarom zeker voor herhaling vatbaar. Ook dit jaar draaien de Q-music radio-DJ's 4 uur lang de meest foute muziek uit de Qmusic Foute top 500. Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Een FOUTE PARTY kan natuurlijk niet zonder foute kleding. Bezoekers worden dus uitgedaagd zich flink fout uit te dossen want voor de meest originele uitspattingen zijn er gratis consumptiemunten te verdienen!

De dag erna, zondag 13 oktober staat de Groessense Bokbier Pruuveri-j op het programma. Dit evenement behoeft nauwelijks nog introductie want heel de regio weet dat de tent die zondagmiddag is omgetoverd tot bokbierklooster, inclusief paters, en vooral ook dat er heerlijke bo(c)kbieren te proeven zijn. Natuurlijk is er ook weer de wijnproeverij met exclusieve Duitse wijnen. Daarbij kunnen de bezoekers de hongerige magen vullen met heerlijkheden van Slagerij Appie van Uum en lekkere oude kaas. Het orkest Vision zal de gezelligheid flink opschroeven. Vorig jaar was de bokbierpruuveri-j uitverkocht dus het is aan te bevelen om kaartjes in de voorverkoop aan te schaffen.

Het tweede weekend start vrijdagavond 18 oktober met het Open Liemers Dartstoernooi. De vorige edities trok dit gezellige toernooi vele darters uit de regio. Het is natuurlijk erg leuk om je vaardigheden met anderen te meten op een groot aantal banen waarop het publiek goed zicht heeft. Natuurlijk wordt er goed voor een natje en droogje gezorgd. Er is een flinke prijzenpot, met ondermeer een hoofdprijs van € 200 en een menslengte Veltins bier voor de hoogste uitgooi! Inschrijven kan nog via dartsgroessen@hotmail.com.

Feestweek Groessen wordt zaterdag 19 oktober afgesloten met het overbekende Maisfeest. Met 'Bandje Speciaal' zal het Maisfeest weer als vanouds compleet feest zijn. 'Bandje' houdt van hossen, hakken, schuifelen, lol trappen, raven en véél show. Met vurige passie spelen zij bikkelharde rock, zwoele love songs, pop maar ook latin, soul, en disco. Bandje Speciaal speelt door tot de hele zaal op z'n kop staat, en zelfs dan gaan ze nog even door!

Het Maisfeest is in wijde omgeving al jaren heel populair en vaak uitverkocht. Het is dus raadzaam op tijd een kaartje aan te schaffen.

Kaarten voor de feesten zijn te koop bij diverse voorverkoopadressen in de regio maar wie het zichzelf makkelijk wil maken kan ook online terecht bij www.captainticket.nl/ticketshop/feestweekgroessen/

Natuurlijk kan er tijdens de Feestweek met PIN worden betaald.

Verdere informatie over het programma en de voorverkoopadressen van de diverse activiteiten, vind je op facebook en www.feestweekgroessen.nl

Meer berichten