Paul Mulder, Margit Gasseling, Vincent Gal, Theo Scholten. (foto: Vincent Gal)
Paul Mulder, Margit Gasseling, Vincent Gal, Theo Scholten. (foto: Vincent Gal) (Foto: Vincent Gal)

Paul Mulder presenteert 'Vandaag'

ZEVENAAR - Eind september verschijnt er een nieuwe cd van zanger-gitarist Paul Mulder, getiteld 'Vandaag'. Om dit te vieren geven Paul en zijn muzikale vrienden een feestelijk optreden op zondagmiddag 29 september in het Andreasgebouw in Zevenaar.

De bezetting bestaat naast Paul uit de befaamde accordeonist Theo Scholten, de van de Retteket Showband bekende zangeres Margit Gasseling en de veelzijdige slagwerker Vincent Gal. Het nieuwe album bevat elf handgemaakte liedjes, waarvan tien in het Nederlands en een in de Liemerse streektaal. Dit nummer, 'Gres', is regelmatig te horen bij regionale omroepen en is ook te vinden op YouTube. De cd zal vanaf 29 september te koop zijn tijdens optredens en bij Bruna Jansen te Zevenaar en Grenswinkel De Hut in Lobith.

Paul Mulder & Vrienden: zondag 29 september 2019, Andreasgebouw, Oude Doesburgseweg 1, Zevenaar. Zaal open om 14.00 uur, start om 14.30 uur. Entree vijf euro aan de deur (indien voorradig), voorverkoop bij Grenswinkel de Hut in Lobith en Gemakshop Leuven in Zevenaar. Reserveren is mogelijk via www.paulmuldermuziek.nl of 0316 334349.