Logo gemeentenieuwsonline.nl
Muziekmiddag bij De Zonnebloem. (foto: Els Schipper)
Muziekmiddag bij De Zonnebloem. (foto: Els Schipper) (Foto: Els Schipper)

Fijne muziekmiddag bij De Zonnebloem

ZEVENAAR - Het was een Fijne muziekmiddag bij De Zonnebloem Zevenaar-Oost, Babberich, Ooy en Oud-Zevenaar.

Na binnenkomst in zalencentrum Staring, stond er een heerlijk kopje koffie of thee met een koekje klaar voor de gasten, waarna Paul Mulder, de zanger van het duo en Theo Scholten, de muzikant en arrangeur op accordeon het eerste deel van hun optreden ten gehore brachten. Welbekende Nederlandse- en in de Liemerse streektaal liedjes kwamen aan bot zoals 'Kom van het dak af' en de 'Jukebox'.

Tijdens de pauze kregen de gasten een drankje met bittergarnituur en kon er onder andere heerlijk nagepraat worden over de zojuist gehoorde liedjes. Na de pauze werd er nog harder meegezongen, gezellig ingehaakt en uiteindelijk ook gedanst op de romantische, grappige en zeer bekende, nostalgische liedjes.

Aan alles komt een eind, zo ook aan deze zeer geslaagde muziekmiddag, waarvoor een hartelijk dank was aan de muziek virtuozen Paul en Theo. De middag werd afgesloten met een kopje koffie of thee met een keuze uit verschillende soorten cake. Een woord van dank was er ook voor de uitstekende verzorging van de innerlijke mens in de gezellige feestzaal van Staring.

Meer berichten