Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

'KONINKLIJKE KOOPZONDAG BIJ GILSING HERENMODE'

DIDAM - Aan de Spoorstraat 11 in Didam is Gilsing Herenmode weer geheel gevuld met de nieuwste najaarsmode. De kleuren groen, brique, rood, bruin en camel geven de wintercollectie warmte naast de donkerder wintertinten. Echte eyecatchers zijn de gilets, coltruien en de trendy ruitpantalon met bandplooi en omslag.

Tijdens de eerste koopzondag op 15 september wordt het weer een gezellige opening. Feestkoning, partner voor horeca- en evenementendienstverlening is aanwezig om de bezoekers te voorzien van een heerlijke cocktail.

Feest; staat voor het werkveld van Feestkoning. Het in Zevenaar gevestigde bedrijf faciliteert op iedere gelegenheid. Van evenement (bv. de Zwarte Cross) tot bedrijfsfeest of uitgebreid huwelijksfeest.

Koning; staat voor het welbekende 'de kroon op het werk zetten'. Feestkoning weet voor iedere wens een passende en originele invulling te verzorgen. Van de aankleding, personeel, verschillende barconcepten en catering tot het totale eventmanagement. Vanuit de Piaggio, het nieuwste barconcept, zal Feestkoning de klanten een verfrissende cocktail serveren .

Ondertussen wordt het merk Desoto onder de loep genomen. Er is een cilinder met 120 Desoto hemden in de zaak opgesteld. Dit vrij nieuwe overhemd is van een tricot materiaal en echt een ervaring om te dragen, en ondertussen een onmisbaar item in iedere kledingkast van de man. Deze shirts zijn er in effen, maar ook in de nieuwste prints en najaarskleuren.

Tevens is er weer een leuke win actie aan deze Desoto-dag gekoppeld en maak je kans om een overhemd te winnen.

De teams van Gilsing Herenmode en Feestkoning staan deze middag van 12.00-17.00 uur voor jullie klaar. Want natuurlijk mag er gekeken en gepast worden.

www.gilsingherenmode.nl

Meer berichten